Een huis met gouden balken

Korte inhoud

De twee vrijgezellen zussen, Anna en Hilde, wonen samen in hun geboortehuis, dat al eeuwen in het bezit is van de familie Ruysdael. Carl, de oude butler, als jonge man al in dienst bij de familie, bedient bazige Anna op haar wenken. Simpele Hilde voelt zich eenzaam en verlaten, omdat ze al jaren het huis niet meer uit mag van Anna, door een gebeurtenis uit het verleden.

Door komende geldzorgen wil Anna kamers gaan verhuren, maar duldt geen mannen in de nabijheid van haar zuster. Peter “De Snaai”, die met veel interesse een boek heeft gelezen over het geslacht Ruysdael, wil dolgraag een rondneuzen in het grote huis en samen met zijn maat “Wilde” Sjon, reageren ze op een advertentie in de krant. Alleen hebben ze één klein probleem, zij zijn geen vrouwen.

Maar Peter zou Peter niet zijn als hij daar geen oplossing voor kan bedenken. Alleen moet Sjon nog worden overgehaald, want die ziet het plan totaal niet zitten, omdat hij veel te trots is op zijn mannelijkheid. En wat doet de rare zwerfster Magda eigenlijk op het landgoed?

Acteurs: George Michielsen, Godelieve Stans, Gerard Vanhoof, Kris Van Hoof,
Veronique Nicasi, Mariette Janssen, Eleni Goris