2008 – En we zitten in Oostende

Korte inhoud

Micha is de verantwoordelijke van Nice Drinks, een bar op het strand van Oostende. Deze bar is onderdeel van Motel Nice Beach. Het doel van de bar is niet direct om winst te maken, maar wel om als reclamestunt te dienen voor Motel Nice Beach. Dit laatste wordt uitgebaat door Paula Dierckx. Het stuk start op een warme zondagvoormiddag. Micha heeft twee personeelsleden: Nancy en Daisy.

Nancy is echter al enkele dagen ziek. En Daisy heeft verlof gekregen van mevrouw Dierckx zodat ze haar vriend Peter kan verrassen. Hierdoor staat Micha die zondagochtend alleen aan de bar. Gelukkig voor hem heeft mevrouw Dierckx via een kantoor een hulp geregeld: Vicky. Maar er zijn die dag nogal wat vreemde situaties: Peter en Daisy die elkaar constant mislopen, een Miss Universe die in onvoorziene situaties terecht komt en een hulpje dat de harten van sommige personen op hol doet slaan. Alleen Nico en Julia blijven gewoon handelen zoals ze dat al jaren doen. Hoewel?

Acteurs: Kris Van Hoof, Gorreti Van Craenendonck, Mariette Janssen, Gerard Vanhoof, Godelieve Stans, George Michielsen, Veronique Nicasi, Lode Bierkens, Annita Smets, Eleni Goris, Gert Biermans